PRESSEMEDDELELSE

22 Jun 2018
Charlottenlund, 22. juni 2018

Skovshoved Sejlklub lancerer mitSKS online portal og smartphone app

SKS har i dag lanceret en ny online portal, kaldet mitSKS. Formålet med mitSKS er at give klubbens medlemmer og omverden overblik over de mange aktiviteter som SKS tilbyder, og sikre at der er gennemsigtighed i klubbens nuværende og kommende kapacitet.

mitSKS er nu i luften

20 Jun 2018
Efter mere end 8 måneders forberedelse er vi endelig i luften! Med mitSKS demokratiserer Skovshoved Sejlklub adgangen til sejlsport i hidtil uset grad, og viser dermed klubbens snart 100 år gamle vedtægter ære.

Hent mitSKS app’en nu og log på med din bruger

18 Jun 2018
Hvis du var medlem af Skovshoved Sejlklub pr. 1. april 2018, og ikke i restance med dit kontingent, er dine brugerdata blevet importeret til mitSKS.

Betatest-hold nu i drift

12 Jun 2018
Som en del af de sidste tests sejler visse hold på sejlplanen allerede med mitSKS som bookingværktøj. De indledende faser ser ud til at indfri alle forventinger, og vi ser frem til at gå live for alle medlemmer.

Alle kølbåds-aktiviteter nu i mitSKS

05 Jun 2018
Planmæssigt er alle kølbåds-aktiviteter nu aktiveret i mitSKS, og sejlplanen for Sejlcentrets medlemmer er oprettet. Efterårssæsonen starter 13. august 2018, og er du på sejlplanen før sommerferien er du allerede forhåndstilmeldt efteråret også.