PRESSEMEDDELELSE

22 Jun 2018

Charlottenlund, 22. juni 2018

Skovshoved Sejlklub lancerer mitSKS online portal og smartphone app

SKS har i dag lanceret en ny online portal, kaldet mitSKS. Formålet med mitSKS er at give klubbens medlemmer og omverden overblik over de mange aktiviteter som SKS tilbyder, og sikre at der er gennemsigtighed i klubbens nuværende og kommende kapacitet.

Via mitSKS app’en er det let at se hvilke både og hold der har ledige pladser. Sejlere, der er booket på et hold, men bliver forhindrede, kan let afmelde, og dermed frigøre pladsen til en anden sejler, der endda kan stå på venteliste.

mitSKS vil give førere og instruktører et langt bedre overblik over hvor mange sejlere der kommer. mitSKS kan i højere grad sikre at sejlklubben kan tilbyde medlemmer i klubben, medlemmer på ventelister og helt nye sejlere muligheden for at sejle med, når der er plads.

mitSKS-portalen tilgås gennem en smartphone app, der findes til både iPhone og Android-enheder, alternativt online i en browser via https://mitsks.dk

“SKS befinder sig midt i en større transformationsproces”, udtaler Gudmund Olsson, bestyrelsesformand for SKS, og fortsætter: “Vi har i bestyrelsen de seneste par år brugt talløse timer på at debatere foreningers rolle i samfundet, samt ikke mindst hvilken relevans SKS skal have for Skovshoved Havns brugere, alle vores medlemmer og vores opland. Vi har fundet frem til en model som vi tror på, og mitSKS er et meget vigtigt delelement i en større plan”.

Skovshoved Sejlklub er en moderne sejlklub beliggende i Charlottenlund, lige nord for København. SKS driver en af landets største sejlcentre for voksne, og med mitSKS kan nye sejlere hoppe ombord og komme på vandet uden at spekulere på medlemskaber som det første. Medlemmer opnår en hidtil uset fleksibilitet og kan aktivt medvirke til at klubbens resourcer kommer flere til gode.

Spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Gudmund Olsson i Skovshoved Sejlklub på [email protected]

Download zip-fil med billeder og logoer, der frit kan anvendes i forbindelse med omtale af Skovshoved Sejlklub og mitSKS.